NYHETER

Yoga, Flashdance och Brunch med Monika och Hanna - 27 januari på Sankt Jörgen SPA

Välkomna till en dag utöver det vanliga där yoga och flashdance möter varandra i en oslagbar kombination!

Monika Björn inleder dagen med en 90 minuter härlig flowklass i Yoga och sedan tar Hanna Von Spreti över och tar med oss tillbaka till 80-talet där vi dansar loss till härliga rytmer av musiken från just Flashdance. Efteråt avnjuter vi en härlig brunch tillsammans i Inez & Ernst där det dukas upp en fantastisk rawfood-inspirerad buffé!

Yogan - Vintereld (90 min)
Med glimten i ögat, svettiga flöden och en hel hög med tuff kärlek kommer Monika guida dig igenom en utmanande sekvens under 1h och 45 minuter. Klassen är öppen för alla nivåer utom absoluta nybörjare.

Flashdance-What a feeling (75 min)
Dansa loss med Hanna till musiken från Flashdance och dröm dig tillbaka till 80-talet. Sätt på dig benvärmarna och dansdräkten eller kom som du är för nu ska här dansas! Alla är välkomna - man behöver inte ha någon tidigare danserfarenhet för den här klassen!


För bokning av sparitual i samband med eventet , kontakta bokningen på 031-3484040
Yoga - kl. 10.30 - 12.00
Flashdance - kl. 12.15-13.30
Brunch - kl. 13.45-15.00

https://www.sanktjorgenpark.se/aktuellt/p/yoga-flashdance-och-brunch-med-monika-och-hanna-27-januari/

Musiken har alltid haft en central roll i filmskapandet. Sedan filmens födelse har musik använts för att förstärka de emotionella signaler som går ut till publiken. Till och med innan ljudfilmen var uppfunnen använde man orkestrar av olika storlekar som spelade live under filmföreställningar.

På denna unika konsert har kompositören och arrangören Jan Radesjö, för de flesta känd som dirigent på de stora musikalscenerna, valt ut och arrangerat den bästa underhållningsmusiken från Hollywoods filmindustri.
Showen presenteras av Per Andersson, just nu aktuell i huvudrollen i den populära musikalen The Book Of Mormon.För dans- och sångnumren står några av Sveriges främsta musikalartister, radartrion Rennie Mirro Hanna von Spreti och Karl Dyall.

Låt dig dras med i en fantastisk och underhållande afton i filmmusikens förtrollande värld.

Gävle konserthus 11 mars klockan 18.00
Biljetter kan du köpa på www.gavlekonserthus.se